Over ons

Waarom wij doen wat we doen

Knops

Anne Knops startte haar uitgeefcarrière bij Kluwer-Rechtswetenschappen, waarna ze vervolgens als algemeen directeur bij Larcier aan de slag ging.

Gedreven door ondernemingszin en op zoek naar innovatie in de sector richtte ze 10 jaar geleden KnopsPublishing op. Dit resulteerde in vernieuwende uitgeefconcepten voor de professionele gebruiker van juridische en fiscale informatie, terwijl persoonlijk contact gewaarborgd bleef.

Een sterk groeiende groep auteurs zagen de voordelen van die multimediale en online aanpak. Zo groeiden de onderscheidende diensten en platformen van KnopsPublishing uit tot een vast begrip in de sector.

Samen met een sterke en gedreven equipe verwelkomt KnopsPublishing dagelijks vele duizenden lezers en deelnemers aan opleidingen. Met vestigingen in Gent, Antwerpen en Brussel, is KnopsPublishing sterk verankerd in het Belgische juridische en fiscale landschap.

KnopsPublishing onderneemt en innoveert, voor u.

Als ervaren en ondernemende uitgever ontwikkelt KnopsPublishing een professionele innovatie productlijn in de juridische markt. De juridische wereld verandert snel en cliënten vragen steeds meer van hun adviseurs. KnopsPublishing helpt u daarom van uw kantoor een eigentijds en efficiënt bedrijf te maken.

Door in te zetten op vernieuwende en kwaliteitsvolle concepten begeleidt KnopsPublishing uw kantoor bij de uitdagingen van vandaag en morgen. KnopsPublishing versterkt uw expertise en brengt ze onder de aandacht van wie telt:

  • met vakpublicaties en wetboeken op uw maat;
  • met interactieve opleidingen gericht op uw praktijk;
  • met eigentijdse oplossingen voor uw communicatie en marketing.

Zo concentreert u zich op uw core business: uw cliënten een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening bieden.

U bent verzekerd van een persoonlijke en professionele aanpak, kennis van de juridische, financiële en fiscale wereld en respect voor uw sleutelpositie.

Een circulair uitgeefmodel

De uitgeefconcepten van KnopsPublishing versterken elkaar wederzijds. Boeken, tijdschriften en opleidingen krijgen extra online zichtbaarheid op Jubel.be en Advocatennet.be. Expertiseberichten op Jubel.be worden gebundeld in boeken of tijdschriften. Via een videodossier op Advocatennet.be ten slotte, worden diverse themata uit wetgevingsbundels of opleidingenreeksen multimediaal in de kijker gezet en gedeeld met een uitgebreid professioneel netwerk.

Door samen te werken met KnopsPublishing, kiest u voor een unieke aanpak die vanaf het begin op diverse multimediale kanalen inzet en uw expertise maximaal versterkt en verspreidt.

Contacteer ons