Team

Gedreven professionals met ervaring

KnopsPublishing is een team van gedreven professionals ten dienste van de juridische en fiscale wereld.
Communicatie, inzicht in online mogelijkheden en IT-kennis gelinkt aan een sterk juridisch en fiscaal netwerk, versterken de aangeboden productlijnen.
U kan op hen rekenen, elke dag.

Anne Knops

Anne Knops

Anne is een gedreven ondernemer. Met haar neus voor win-windeals, is ze steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Anne geniet ervan collega’s te zien groeien in hun job en partners te overtuigen van de absolute meerwaarde van KnopsPublishing op de juridische markt. Naast het werk, sport ze regelmatig en geniet ze van gezelligheid.

LinkedIn  •  Mail

Annick

ANNICK HAMBLOK

Annick heeft een ongezien talent voor organisatie en coördinatie. Als motiverende coach helpt ze onze jonge equipe zichzelf dagelijks te overtreffen. Nieuwe klanten zet ze graag op weg met persoonlijk advies over onze producten. Annick houdt van een goede kop koffie in de basketbal- én voetbalkantine terwijl ze haar zonen naar de overwinning roept.

LinkedIn  •  Mail

Arne

ARNE VAN DUPPEN

Arne is gewapend met een vlotte pen en een neus die vaak in de boeken vertoeft.
Binnen het team van KnopsMedia vervult hij dan ook een redactionele rol, waarbij hij steeds op een bedachtzame manier kwalitatieve content tracht aan te brengen.
In zijn vrije tijd voedt Arne zijn muziekobsessie met gitaargetokkel en talloze concertbezoekjes.

LinkedIn  •  Mail

Brenda Uytterschaut

BRENDA UYTTERSCHAUT

Als directrice streeft Brenda vastberaden naar perfectie bij de productie van de boeken, de organisatie van de opleidingen en het beheer van de agenda. Ze hecht veel belang aan het persoonlijke contact met de betrokken auteurs.

LinkedIn  •  Mail

Cara

CARA JANSSEN

Cara is een creatieve duizendpoot die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Binnen het team van KnopsPublishing leeft ze zich uit met taal en tekst en ondersteunt ze de KnopsMedia-equipe waar nodig. In haar vrije tijd combineert ze haar liefde voor kunst en muziek graag met bezoekjes aan vrienden en familie.

LinkedIn  •  Mail

Eleonore

ELEONORE SNYERS

Eléonore organiseert en coördineert de Franstalige opleidingen en interviews. Zij is zoals velen in het bedrijf een gepassioneerde business coach. Haar doel in het leven? Mensen succesvoller maken door hun vaardigheden te versterken en in lijn te brengen met hun professionele missie en waarden.

LinkedIn  •  Mail

Joke

JOKE VERCAMMEN

Joke bekommert zich met veel toewijding over de verzendingen en de mailings. Zij zorgt ervoor dat elk boek en elke brief met de nodige aandacht onze klanten bereikt. Joke speelt gitaar, is sportief aangelegd en begaan met oudere mensen. Hoewel ze introvert lijkt, weten mensen die haar goed kennen, wel beter!

Mail

Katrin

KATRIN GODERIS

Katrin organiseert en coördineert onze opleidingen. Ze is een echte bezige bij die haar opdrachten op een efficiënte en doortastende manier vlekkeloos combineert. Naast het werk is Katrin een toegewijde sporter.

LinkedIn  •  Mail

Lieve

LIEVE VAN DOORSLAER

“Choose the job you love” is een motto dat Lieve op het lijf geschreven staat. Naast de opvolging van onze administratie, geeft ze onze opleidingen mee kleur en zorgt ze ervoor dat alle aanwezigen zich meteen thuis voelen. Lieve koestert haar familiemomenten. Bij haar zijn de kleinkinderen koning!

LinkedIn  •  Mail

nico del rio

NICO DEL RIO

Nico is een positieve problem solver en kan als geen ander collega's motiveren. Nico volgt alle ontwikkelingen in IT. Hij is bijgevolg steeds op zoek naar efficiënte en innovatieve tools die inspelen op de digitale noden van de juridische wereld. Ravotten met zijn twee zonen, is voor hem een ideale uitlaatklep.

LinkedIn  •  Mail

Saskia

SASKIA VAN LOO

Saskia zorgt voor de administratieve opvolging van de bestellingen van boeken en coördineert onze Nederlandstalige opleidingen van A tot Z. Ze geniet van de kleine en grote dingen des levens en staat voor eerlijkheid en transparantie.

LinkedIn  •  Mail

Sophie DC

SOPHIE DE CANNIERE

De leergierige en creatieve Sophie houdt van netwerken en ziet overal opportuniteiten. Met haar aanstekelijk enthousiasme vindt en overtuigt ze nieuwe auteurs én medewerkers van het KnopsPublishing-verhaal. Sophie houdt van sport en koestert haar vriendinnenmomenten, al dan niet met moelleux.

LinkedIn  •  Mail

logo KP

WIM PUTZEYS

Wim is fiscalist en copywriter. In het team van KnopsPublishing combineert hij zijn juridische vakkennis met zijn passie voor taal en communicatie. In zijn vrije tijd vind je hem in de zetels van theater of bioscoop, joggend in het park, of thuis achter de kookpotten.

LinkedIn  •  Mail